Schilderen

Een goed geschilderd huis of bedrijfspand is niet alleen mooi om te zien, maar is ook uw visitekaartje naar de buitenwereld. Daarnaast is goed schilderwerk vaak een belangrijk punt voor de waarde van uw huis of bedrijfspand. Vakkundig advies en schilderwerk hoort daarom bij de echte vakschilder.
Edwin Boogaart heeft ruime schilderervaring en denkt mee met uw wensen. Welke kleuren of verfsoort wilt u? Hoe is de huidige staat van het te schilderen object? Zitten er oude verflagen op of zijn er delen met houtrot?
Om een goed beeld van uw wensen en de werkzaamheden te kunnen krijgen, komt Edwin Boogaart graag bij u langs om uw wensen te bespreken en het te schilderen object te bekijken. Dit is ook nodig om u een reëele prijsopgave te kunnen bieden.

Materialen
Goed materiaal is zeer belangrijk voor een goed en langdurig mooi resultaat. Daarom werkt Edwin Boogaart voornamelijk met de professionele verf en schildermaterialen Sigma Coatings en ProGold. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat u voor langere tijd kunt genieten van het perfect geschilderde huis of bedrijfspand.

BTW
Woningen ouder dan 2 jaar vallen sinds september 2009 onder het verlaagde BTW tarief van 6%. Dat scheelt u maar liefst 15% aan BTW! Te meer een goede reden om een vakschilder uw huis of bedrijfspand te laten schilderen. De enige voorwaarde aan het verlaagde BTW tarief is dat de woning door partikulieren wordt bewoond. U moet hiervoor een ouderdomsverklaring invullen. Voor bedrijven blijft de BTW 21%.
Klik hier om het formulier 'ouderdomsverklaring' te downloaden.

Winterkorting
In de periode van 1 november 2014 tot 1 maart 2015 ontvangt u een winterkorting bij binnenwerk. Deze winterkorting geldt zowel voor schilderwerk als voor klussen.
Uw winterkorting is 25 euro per dag, gebaseerd op een werkdag van 8 uur, inclusief BTW.Voorbeelden
Hieronder ziet u enkele voorbeelden schilderprojekten voor en na het schilderen door Schilder- en klusbedrijf Boogaart.

Voor het schilderen:  Na het schilderen: